Velkommen til min blog

Hej, og velkommen til min blog.  

Jeg er helt ny på denne front, men har længe drømt om at kaste mig ud i skriveriet. Jeg har meget på hjertet omkring indretning, stil og smarte ideer, der gør hverdagen lidt lækrere uden at koste for meget.  

I mange år har jeg arbejdet i forsikringsbranchen, som jeg må indrømme, ikke har ret meget med stil at gøre. Men grundet nogle ret tilfældige omstændigheder, har jeg nu kastet mig ud i et større skifte i mit arbejdsliv i forsøget på at komme til at leve af min helt store interesse. 

Følger du med på min blog, min Instagram-profil eller på Facebook (links i toppen af siden), vil du se, hvordan dette store skifte kommer til at gå. Men du vil forhåbentligt også få inspiration til selv at gøre noget for den gode stil. 

Som det gælder i alle andre forhold, er det sjovest, hvis snakken går begge veje. Derfor håber jeg, du vil spille ind med dine kommentarer og ideer til det, jeg skriver om. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *