Opbevaring med øje for detaljen

Når man bor mange mennesker på få kvadratmetre, gælder det om at indrette sig smart. Med efterhånden mange års erfaring i at få det til at gå op i en højere enhed, har jeg adskillige bud på, hvad man kan gøre. Og helt generelt mener jeg, at det er de små detaljer, der sætter det afgørende præg på oplevelsen. 

Soveværelset er det helt naturlige rum at opbevare sit tøj i. Noget skal hænge på bøjler, men det meste kan lægges pænt sammen og opbevares på hylder. Så er det nemt at lave sit eget system, så bluserne, buskerne og kjolerne har faste pladser.

Som så mange andre har vi ret meget tøj, der skal opbevares. Men vi har også sengetøj, håndklæder og mange andre ting, der gerne lader sig gemme bag en skabslåge. Derfor har jeg valgt en stor hvid skabsvæg til soveværelset med masser låger og hylder.  

Skabene er i virkeligheden køkkenskabe. De er smarte fordi, de kan hænge på væggen. Generelt er jeg fan af alt, der hænger på væggen – det giver lethed og mere luft omkring os. 

Køkkenskabene har standardmål på 80x80x40 (højde, bredde, dybde). De passer perfekt til en sammenfoldet bluse og et par jeans. Vores låger er fra Ikea og hedder Veddinge hvid. Dem har jeg valgt, fordi de både var billige og pæne. 

På en tur til Sverige faldt jeg ved et tilfælde over disse lædergreb. De er mørkebrune og har spændskiver i kobberfarve. Jeg synes, de giver en rigtig god kontrast til de hvide låger og hæver i det hele taget kvalitetsoplevelsen.

 

Ikea er også begyndt at forhandle lædergreb, som er et udmærket alternativ til de dyrere greb, man i øvrigt finder på markedet. 

Jeg er meget tilfreds med løsningen. Både pga. udseendet og funktionaliteten. Og som du kan se i mit tidligere indlæg om Børneværelse til 2, er den populær hjemme hos os.