Bryllupsinvitationer

Som jeg har skrevet i et andet indlæg, skal min kæreste og jeg giftes den 27. oktober 2018. 

Invitationer er et af de vigtigste elementer i bryllupsforberedelserne, synes jeg, og jeg har brugt rigtig meget tid på at finde ud af, hvordan invitationerne til vores bryllup skulle se ud.

I mit hoved havde jeg en klar idé om, at de skulle symbolisere en kombination af noget stilrent, romantisk og enkelt.

Jeg har brugt Pinterest en hel del men blev endnu mere forvirret over, hvordan invitationerne skulle se ud. Etsy havde rigtig mange bud, men de var alle sammen udenlanske og derfor kom de aldrig til at passe helt til det, vi gerne ville have.

Men på et tidspunkt faldt jeg over en artikel på Pinterest, hvor en bruger henviste til Ink Saloon. Det var helt perfekt – enkelt og stilrent. Men jeg syntes, der manglede lidt af det romantiske. Det fandt jeg heldigvis hos Søstrene Grene, der havde en video på deres hjemmeside, som jeg fik god inspiration fra. Jeg ændrede lidt i deres forslag og brugte blondebond fra en stofbutik i stedet for papirbånd. 

I Søstrene Grene fandt jeg nogle guirlander med søde små papirshjerter, som jeg fjernede fra snoren. De havde også et stempel med to Amor-pile og teksten ”save the date”, som jeg stemplede alle hjerterne med.

 

Om blondebåndet viklede jeg en tynd sølvtråd rundt to gange og bandt en sløjfe rundt om hjertet. Til sidst smeltede jeg lak på kuverterne og stemplede med et rosensejl. 

Resultatet blev præcis, som vi gerne vil have det. Nu glæder vi os, til alle gæsterne modtager deres invitationer med posten om en uges tid.

Næste indlæg om brylluppet kommer til at handle om brudekjolen. Følg endelig med 🙂